CNC-PROGRAMMERING

CNC-baseret aluminiumsproduktion i topklasse

Vores målrettede og vedvarende engagement sikrer ALULINE en plads blandt verdens bedste. Som førende strategisk partner og leverandør af komplekse aluminiumskomponenter er vi med til at løfte barren for, hvad markedet kan forvente af totalløsninger.

Højpræcisionsmaskiner opfylder jeres strengeste krav

Vores store sortiment af maskiner bliver konstant finjusteret og opgraderet, så de altid lever op til markedets strenge krav med hensyn til præcision og finish. På den baggrund sørger vi for replicerbarhed i det uendelige af jeres aluminiumsprodukt, og vi indfri alle forventninger om en uproblematisk produktion i et gnidningsløst samarbejde.

Den grundlæggende produktionsfilosofi hos os er baseret på LEAN, og vi arbejder vedvarende på at optimere både produktionsprocesser og logistik. Det skaber meget mere værdi for vores kunder, optimerer brugen af ressourcer og gør os i stand til at fastholde en position som markedsførende i Europa indenfor procesteknologi.

Vi er robuste og altid klar til at håndtere nye udfordringer. Derfor kan vi udvikle og implementere de løsninger, der skaber størst merværdi for vores kunder

ALULINEs kernekompetencer

Kontakt Aluline for at de bedste aluminiumsløsninger

FN's Verdensmål

Vi påtager os et ansvar

I 2015 blev verdens ledere enige om 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. Disse mål har magten til at skabe en bedre verden i 2030, og hos ALULINE påtager vi os et ansvar, for vi vil være med til at indfri disse mål. Vi kan gøre en reel forskel i forhold de tre udvalgte verdensmål, der hænger sammen med vores kerneforretning, og som vi arbejder i dybden med.
Log ind på Aluline.com
Er du medarbejder hos Aluline, så log venligst ind med din mail og den kode du har fået udleveret.
Cookie- og privatlivspolitik

By using this website you accept our cookie and privacy policy