OVERFLADEBEHANDLING

Slidstærk overfladeteknologi

Nøjagtighed og solid erfaring er de vigtigste forudsætninger for at skabe flotte og slidstærke overflader på alle aluminiumskomponenter. Vi anodiserer komponenterne på et fuldautomatisk, transportørbaseret system, hvor hele processen med den elektrokemiske overfladebehandling konstant overvåges og kvalitetssikres ud fra aktuelle parameterværdier

Overfladeteknologi på højeste niveau

I kraft af vores medarbejderes ekspertise og høje faglige viden om overfladebehandling af aluminium, kan vi levere kvalitetssikre overflader hver gang, både i forhold til overholdelse af snævre tolerancer, nøjagtige gevind og høj visuel ensartethed.
Vi varetager hele produktionsprocessen og garanterer kvaliteten af de færdige komponenter – uanset om overfladebehandlingen er baseret på anodisering, maling, forsølvning eller anden form for efterbehandling.

Kontakt Aluline for at de bedste aluminiumsløsninger

FN's Verdensmål

Vi påtager os et ansvar

I 2015 blev verdens ledere enige om 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. Disse mål har magten til at skabe en bedre verden i 2030, og hos ALULINE påtager vi os et ansvar, for vi vil være med til at indfri disse mål. Vi kan gøre en reel forskel i forhold de tre udvalgte verdensmål, der hænger sammen med vores kerneforretning, og som vi arbejder i dybden med.
Log ind på Aluline.com
Er du medarbejder hos Aluline, så log venligst ind med din mail og den kode du har fået udleveret.
Cookie- og privatlivspolitik

By using this website you accept our cookie and privacy policy