KVALITET

Aluline – Lad os indfri alle kvalitetsforventninger

Hos ALULINE er god kvalitet ensbetydende med at levere det ønskede produkt med høj præcision i den rette mængde og til den aftalte dato. Vi går aldrig på kompromis med vores kvalitet

Kvalitetssikring

Vores kvalitetssikring er baseret på klart definerede procedurer og instruktioner, som vi overholder i alle sammenhænge.

Hvert produkt har sine kvalitetskrav, og de opstilles individuelt i starten af samarbejdet med kunden. De specifikke krav til kvaliteten afhænger af det, komponenterne skal bruges til. Det er altid er muligt at modificere kravene, hvis behovet ændrer sig.

Vi har muligheden for at konkretisere det præcise kvalitetsniveau, som kunden har brug for – helt frem til at bruge PPAP, FMEA og SPC som grundlag for en nul-fejls produktion. Vi kan holde en fejlmargen på blot nogle få PPM (parts pr. million).

Med alle dele følger den specificerede dokumentation for processtyring, som udføres både manuelt og på helautomatiske Zeiss 3D målemaskiner.

Vores kvalitetssystem er certificeret i henhold til ISO9001:2015. Vi opfylder TS 16949 krav og er desuden auditeret af en række markedsledende kunder, herunder leverandører til bilindustrien.

Kontakt Aluline for at de bedste aluminiumsløsninger

FN's Verdensmål

Vi påtager os et ansvar

I 2015 blev verdens ledere enige om 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. Disse mål har magten til at skabe en bedre verden i 2030, og hos ALULINE påtager vi os et ansvar, for vi vil være med til at indfri disse mål. Vi kan gøre en reel forskel i forhold de tre udvalgte verdensmål, der hænger sammen med vores kerneforretning, og som vi arbejder i dybden med.
Log ind på Aluline.com
Er du medarbejder hos Aluline, så log venligst ind med din mail og den kode du har fået udleveret.
Cookie- og privatlivspolitik

By using this website you accept our cookie and privacy policy