ALUMINIUMSKOMPETENCER

Konkurrencedygtig aluminiumspartner på internationalt plan

Vores produkter bygger på årtiers erfaring inden for avanceret procesteknologi og robotløsninger, og vi konkurrerer i dag på globalt plan. Vi garanterer alle kunder ekstraordinære, fremtidssikre produkter baseret på vores målrettede procesteknik og LEAN-program i kombination med moderne, ultrapræcis produktionsudstyr og en stor ekspertise hos vores dygtige medarbejdere
ALUMINIUMSKOMPETENCER

Fremtidssikre løsninger i aluminium

Vi skaber de monteringsklare komponenter, vores kunder ønsker. Det kan vi, fordi vi har den rette teknologiske viden – både dygtige medarbejdere og de nødvendige maskiner.

Vores team af procesingeniører og CNC-teknikere holder sig konstant ajour med udviklingen inden for teknologi og materialer. Derfor investerer vi altid i det helt rigtige udstyr, så vi holder os på forkant med udviklingen.

Det store udvalg af maskinudstyr omfatter blandt andet den nyeste CNC-teknologi i form af horisontale og vertikale bearbejdningscentre med 4 eller 5 akser, drejecentre med roterende værktøjer og subspindler sammen med multiplekse bearbejdningscentre.

Vi kontrollerer alle komponenter og garanterer det komplette produkt – også de ydelser, som leveres af vores eksterne samarbejdspartnere. På den baggrund giver vi vores kunder overskud til at fokusere på deres egen kerneforretninger. For alle kan med ro i maven trygt overlade det til os at sikre, at deres aluminiumskomponenter fremstilles mest optimalt

Kontakt Aluline for at de bedste aluminiumsløsninger

FN's Verdensmål

Vi påtager os et ansvar

I 2015 blev verdens ledere enige om 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. Disse mål har magten til at skabe en bedre verden i 2030, og hos ALULINE påtager vi os et ansvar, for vi vil være med til at indfri disse mål. Vi kan gøre en reel forskel i forhold de tre udvalgte verdensmål, der hænger sammen med vores kerneforretning, og som vi arbejder i dybden med.
Log ind på Aluline.com
Er du medarbejder hos Aluline, så log venligst ind med din mail og den kode du har fået udleveret.
Cookie- og privatlivspolitik

By using this website you accept our cookie and privacy policy