MONTERING

Mekanisk montering af alle komponenter

Vi skaber individuelle løsninger til hver enkelt kunde, når vi anvender en effektiv samlebåndsmontering, hvor alle delkomponenter tilføjes i en stringent proces. En sådan mekanisk totalløsning kræver fokus og optimering af alle elementer, herunder logistik, ordrekontrol og pakning.

Skræddersyede løsninger tilpasset kundens krav

Vi skræddersyer alle monteringsprocesser til kundens individuelle behov. Det giver de lavest mulige omkostninger undervejs samtidig med, at vi altid garanterer kvaliteten af det samlede produkt.

Produktionen påbegyndes typisk på baggrund af en klassisk indkøbsordre eller en kvalificeret prognose om et forventet salg. Vi leverer både direkte fra vores produktion og fra et særligt lager, som kun vedrørende kunde har adgang til.

Den mekaniske montering af de færdige moduler i vores Lean-optimerede samleprocesser er med til at reducere kundens samlede omkostninger og øge fleksibiliteten i vores samarbejde. Det sker, fordi vi samarbejder med det helt rette leverandører og sørger for en stringent kontrol af de komponenter og serviceydelser, der indkøbes. Derfor producerer vi meget præcist de nødvendige mængder uden spildomkostninger.

Lean-optimering af vores processer er kundens garanti for:

Kontakt Aluline for at de bedste aluminiumsløsninger

FN's Verdensmål

Vi påtager os et ansvar

I 2015 blev verdens ledere enige om 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. Disse mål har magten til at skabe en bedre verden i 2030, og hos ALULINE påtager vi os et ansvar, for vi vil være med til at indfri disse mål. Vi kan gøre en reel forskel i forhold de tre udvalgte verdensmål, der hænger sammen med vores kerneforretning, og som vi arbejder i dybden med.
Log ind på Aluline.com
Er du medarbejder hos Aluline, så log venligst ind med din mail og den kode du har fået udleveret.
Cookie- og privatlivspolitik

By using this website you accept our cookie and privacy policy