Forskning og udvikling

Hos ALULINE tror vi på, at grundlaget for et professionelt samarbejde, som både giver gode resultater og omkostningseffektivitet, skabes i designfasen

Fra innovation til erfaring

Vi sætter gode ideer i produktion

I kraft af vores interne teknologicenter har vi opbygget årtiers erfaring med procesinnovation, og vi er i dag en af de førende udviklere på det globale marked. Vi er dermed i stand til at yde en stærk og aktiv rolle i udviklingen af vores kunders aluminiumsprodukter.

Den innovative proces starter med en tæt og fortrolig dialog mellem vores kunder og vores dygtige procesingeniører. Vi sørger for udvikling af alle delkomponenter og fuld optimering af deres betydning for slutproduktet.

Aluline’s team af eksperter fungerer desuden som sparringspartnere for den enkelte kunde i forhold til selve produktdesignet. Ved at vurdere alle elementer lige fra valg af materialer til overflademuligheder og produktionsmetoder, så finder vi den løsning, der bedst udnytter den nyeste teknologi til kundens fordel.

Videreudvikling af eksisterende produkter

Hos Aluline kan vi også hjælpe med en værdianalyse af et eksisterende produkt for at vurdere dets potentiale for yderligere optimering. Et produkt, som har været på markedet i nogle år, er i mange tilfælde blevet overhalet af den seneste tekniske udvikling, og det er derfor muligt at øge produktiviteten og drage fordel af nye materialer. Her kan en fælles indsats mellem vores ingeniører og kundens R&D-ingeniører optimere et eksisterende produkt og øge dets konkurrenceevne.

Kontakt Aluline for at de bedste aluminiumsløsninger

FN's Verdensmål

Vi påtager os et ansvar

I 2015 blev verdens ledere enige om 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. Disse mål har magten til at skabe en bedre verden i 2030, og hos ALULINE påtager vi os et ansvar, for vi vil være med til at indfri disse mål. Vi kan gøre en reel forskel i forhold de tre udvalgte verdensmål, der hænger sammen med vores kerneforretning, og som vi arbejder i dybden med.
Log ind på Aluline.com
Er du medarbejder hos Aluline, så log venligst ind med din mail og den kode du har fået udleveret.
Cookie- og privatlivspolitik

By using this website you accept our cookie and privacy policy